Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Ontdek alle nieuwe attracties en landen van Disney Adventure World in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Maandag 12 augustus 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Ontdek alle nieuwe attracties en landen van Disney Adventure World in Disneyland Paris
10/08/2024

Ontdek alle nieuwe attracties en landen van Disney Adventure World in Disneyland Paris

Tijds de D23 Expo 2024 in Anaheim presenteerde Disney de maquette van het nieuwe Disney Adventure World park in Disneyland Paris met o.a. attracties en landen van Frozen, Marvel, Lion King en Rapunzel. Bekijk alle nieuwe gebieden in het voormalige Walt Disney Studios Park.


Maquette van nieuwe attracties en landen in Disney Adventure World

In het Imagineering paviljoen van de D23 Expo in Californië is voor het eerst een gedetailleerde maquette te zien van Disney Adventure World. Deze nieuwe naam voor het voormalige Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris is niet het enige wat nieuw is. Zowat het hele park gaat op de schop met daarnaast de toevoeging van nieuwe landen, zoals Frozen Land en Lion King Land.

Tijd om in te zoomen. Allereerst nemen we een kijkje op Front Lot met het nieuwe logo van het park op de Earful Tower. Disney Adventure World wordt de officiële nieuwe naam van het Walt Disney Studios Park als Frozen Land in 2026 open gaat.

Disney Studio 1 krijgt de nieuwe naam World Premiere met The Hollywood Gradens Restaurant en winkels. De uitgang van het gebouw richting het park zelf krijgt een nieuwe overkapping met The Partner Statue. De vloeren rondom World Premiere worden vernieuwd met o.a. bomen en plantsoenen.


Adventure Way boulevard in Disney Adventure World

De huidige Hollywood Boulevard wordt vernieuwd en doorgetrokken richting het grote meer in het hart van Disney Adventure World. De boulevard krijgt de naam Adventure Way met o.a. een nieuwe tweede ingang voor Toy Story Playland en een gazebo voor entertainment.

Aan het einde van Adventure Way, aan de rechterzijde, komt de nieuwe Rapunzel attractie Raiponze Tangled Spin te liggen met o.a. een vijver en Regal View Restaurant. Deze overdekte spinner ride laat bezoekers varen in bootjes uit de film, terwijl het restaurant met tafelbediening en maaltijden met Disney figuren een prachtig uitzicht geeft op het meer.


Adventure Bay meer in Disney Adventure World

Tijd om het nieuwe meer in het hart van Disney Adventure World te bekijken. Dit gebied krijgt de naam Adventure Bay en bevat wandelpaden, tuinen, bomen, plantsoenen en tribunes rondom het meer waar overdag en 's avonds entertainment te zien zal zijn. Naast het Regal View Restaurant, zal er nog een tweede restaurant met counterservice te vinden zijn, tegenover Frozen Land en een nog aan te kondigen land.


Frozen Land in Disney Adventure World

Het eerste grote nieuwe land dat samen met Adventure Bay opent, is Frozen Land. In The World of Frozen vinden we een Noors haventje met Arendelle, het kasteel en de North Mountain met Elsa's IJspaleis. Het land krijgt een waterattractie, meet & greet locatie, restaurants, winkels en een interactieve Frozen show.


Lion King Land in Disney Adventure World

Het tweede grote nieuwe land dat na Frozen Land opent, is Lion King Land. In Pride Lands vinden we o.a. een prachtige savanne met Pride Rock uit de klassieke animatiefilm. Het land krijgt de eerste splash waterattractie van Disneyland Paris, een thema restaurant, winkels en een meet & greet locatie voor Lion King figuren.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 360 graden avondshow in Disneyland Paris met fonteinen en drones bij Adventure Bay
11/08/2024
Bekijk de nieuwe 360 graden avondshow in Disneyland Paris met fonteinen, projecties en waterdrones op het meer in Disney Adventure World[...] Lees meer
Nieuwe avondshow in Disneyland Paris met vuurwerk en drones bij het kasteel en Main Street
11/08/2024
Bekijk de nieuwe avondshow in Disneyland Paris met projecties, vuurwerk en drones bij het kasteel en Main Street, USA in het Disneyland Park[...] Lees meer
Lion King Land 'Pride Lands' in Disneyland Paris met nieuwe attractie, restaurant en winkels
10/08/2024
Ontdek het nieuwe Lion King Land in Disneyland Paris met een waterattractie, restaurant en winkels in Disney Adventure World[...] Lees meer
Nieuwe bars met terrassen bij Auberge de Cendrillon en Bistrot Chez Remy in Disneyland Paris
05/08/2024
Geniet van buiten bars met terrassen in Disneyland Paris bij Auberge de Cendrillon en Bistrot Chez Remy[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen