Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe avondshow in Disneyland Paris met vuurwerk en drones bij het kasteel en Main Street
Openingstijden vandaag
Maandag 12 augustus 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe avondshow in Disneyland Paris met vuurwerk en drones bij het kasteel en Main Street
11/08/2024

Nieuwe avondshow in Disneyland Paris met vuurwerk en drones bij het kasteel en Main Street

Vanaf januari 2025 zal een geheel nieuwe avondshow te zien zijn in Disneyland Paris met een magische combinatie van iconische liedjes en projecties van Disney-personages op het kasteel én - voor het eerst - op Main Street, USA. Deze nieuwe show neemt je mee op een reis vol emotie en nostalgie met vuurwerk en drones.


Vuurwerk, projecties en drones in nieuwe avondshow voor Disneyland Paris

Met zijn unieke mix van projecties, fonteinen, vuurwerk, drones, adembenemende lichteffecten en een originele soundtrack belooft deze show de technische grenzen te verleggen die zijn gesteld voor eerdere avondshows, zoals Disney Dreams! en Disney Illuminations, en dompel gasten onder in hun favoriete verhalen als nooit tevoren.

Bovendien zijn er voor het eerst in de geschiedenis van avondshows in Disneyland Parijs, Main Street, USA. zal ook dienen als decor voor een show! Of het nu gaat om de kleurrijke omgevingen van Pinocchio, Belle en het Beest, Encanto of zelfs het sterrenstelsel van Buzz Lightyear, veel Disney Animation- en Pixar-verhalen worden tot leven gebracht in de iconische straat in het Disneyland Park – een nooit eerder vertoonde ervaring, mogelijk door ultramoderne projecties compleet met geluidseffecten die de gasten verder in het verhaal zullen onderdompelen.

"Voor deze nieuwe show hebben we de manier van verhalen vertellen opnieuw bedacht, met ons kasteel als belangrijkste attractie. Deze exclusieve ervaring in Disneyland Paris is een bewijs van onze creatieve expertise – vaardigheden die door de jaren heen zijn aangescherpt. We kijken ernaar uit om de harten van onze gasten te verblinden en te raken door ze als nooit tevoren onder te dompelen in adembenemende scenes geïnspireerd op hun favoriete Disney- en Pixar-films. Deze niet te missen ervaring maakt het voor gasten mogelijk om hun dag in de parken op de meest onvergetelijke manier af te sluiten”, aldus Dana Harrel, Executive Entertainment Director van Disneyland Pariss.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 360 graden avondshow in Disneyland Paris met fonteinen en drones bij Adventure Bay
11/08/2024
Bekijk de nieuwe 360 graden avondshow in Disneyland Paris met fonteinen, projecties en waterdrones op het meer in Disney Adventure World[...] Lees meer
Lion King Land 'Pride Lands' in Disneyland Paris met nieuwe attractie, restaurant en winkels
10/08/2024
Ontdek het nieuwe Lion King Land in Disneyland Paris met een waterattractie, restaurant en winkels in Disney Adventure World[...] Lees meer
Ontdek alle nieuwe attracties en landen van Disney Adventure World in Disneyland Paris
10/08/2024
Neem een kijkje in het nieuwe Disney Adventure World park van Disneyland Paris met nieuwe attracties, landen en gebieden[...] Lees meer
Nieuwe bars met terrassen bij Auberge de Cendrillon en Bistrot Chez Remy in Disneyland Paris
05/08/2024
Geniet van buiten bars met terrassen in Disneyland Paris bij Auberge de Cendrillon en Bistrot Chez Remy[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen