Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Brasserie Rosalie opent in Disneyland Paris met restaurant, bar en terras in Disney Village
Openingstijden vandaag
Zaterdag 28 september 2024
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Brasserie Rosalie opent in Disneyland Paris met restaurant, bar en terras in Disney Village
08/12/2023

Brasserie Rosalie opent in Disneyland Paris met restaurant, bar en terras in Disney Village

Op 8 december 2023 opent Brasserie Rosalie in Disneyland Paris met een nieuw restaurant, afhaalcounter, bar en terras in Disney Village. Deze exclusieve Franse eetgelegenheid vervangt Café Mickey en is de eerste stap in de complete vernieuwing van Disney Village.


Brasserie Rosalie in Disneyland Paris met Frans menu

Na een jaar aan werkzaamheden is Brasserie Rosalie geopend in Disney Village met uitzicht op Lake Disney. Het restaurant bestaat uit 348 plaatsen en is verdeelt over twee verdiepingen met daarnaast een oesterbar en een afhaalcounter buiten voor o.a. ontbijt en snacks. Het eten is geïnspireerd op de Franse keuken met een familie vriendelijke twist. 

Reserveer lunch of diner op voorhand online via het eigen reserveringssysteem van Rosalie door hier te klikken.

Het restaurant (binnen) is dagelijks geopend van 08:00 tot 23:00 uur en serveert ontbijt van 08:00 tot 10:30 uur, speciaal lunch menu van 11:30 tot 15:00 uur en diner van 11:30 tot 23:00 uur. De afhaalcounter (buiten) is geopend van 08:00 tot 16:00 uur met klein ontbijt (€4,50) van 08:00 tot 11:00 uur, klein lunch menu (€13) vanaf 11:00 uur en snacks (€6,50) vanaf 16:00 uur. 

Rosalie is ontworpen door de Bertrand Group, in samenwerking met Walt Disney Imagineering. Het interieur is geïnspireerd op de grote traditionele brasseries met een vleugje moderniteit. Schilderijen, grote spiegels en handgemaakte muurschilderingen versterken deze lichte en comfortabele ruimte.

Een indrukwekkende, gemotoriseerde kroonluchter, exclusief gemaakt voor Rosalie door de Parijse studio AC3, reikt tot een hoogte van enkele meters en biedt met zijn mobiele verlichting en kleurveranderingen een uitnodigende visuele animatie voor bezoekers die het restaurant binnenkomen.

De buitenkant van Rosalie combineert texturen in natuurlijke tinten door hout, baksteen en metaal te mengen, waardoor een eigentijdse, warme en dynamische sfeer ontstaat. Het biedt een inkijkje in de nieuwe visuele identiteit van Disney Village, waarvan de gevels vanaf 2024 opnieuw worden ingericht. Tenslotte werd in de omgeving van het restaurant uitgebreid gewerkt aan vloeren, omringend groen en verlichting.


Menu Rosalie in Disney Village voor ontbijt, lunch en diner

Het restaurant serveert bekend Franse gerechten zoals Bourgondische slakken, gegratineerde uiensoep, avocado-garnalencocktails en een breed scala aan oesters en zeevruchten. Bekijk enkele gerechten en de menukaart.

Tot de specialiteiten van het restaurant behoren de romige kreeftentaart, de gestoofde rundvleesfondant, de Rosalie-zuurkool, de ouderwetse kalfsblancatte of de mosselen met Chablis en Isigny-room. Een buitenbalie naast het restaurant biedt ook sandwiches, salades, verse sappen en Franse zoete deegwaren om mee te nemen en onderweg te eten.


Vernieuwing Disney Village in Disneyland Paris

Vanaf 2023 start de complete verbouwing en vernieuwing van Disney Village met een hedendaagse uitstraling, nieuwe restaurants, bars en winkels en een upgrade van de omgeving met nieuwe vloeren, plantsoenen, bomen en verlichting. Klik hier voor meer informatie.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuw Italiaans restaurant Casa Giulia vervangt Planet Hollywood in Disney Village
27/09/2024
Italiaans restaurant Casa Giulia opent in Disney Village in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disney+ aanbieding: 75% korting met 3 maanden voor €3,99 per maand en gratis opzeggen
17/09/2024
Ontvang 75% korting op Disney+ met 3 maanden voor slechts €3,99 per maand inclusief gratis opzeggen[...] Lees meer
Nieuwe Plus Extra maaltijdoptie in Disneyland Paris voor restaurants met Disney figuren
11/09/2024
Bekijk de nieuwe Plus Extra maaltijdoptie in Disneyland Paris voor maaltijden met Disney figuren[...] Lees meer
Nieuw Akena Hotel en B&B Hotel bij Disneyland Paris met moderne kamers in Serris
05/09/2024
Ontdek de twee nieuwe hotels bij Disneyland Paris met het 3-sterren B&B Hotel en het 4-sterren Akena Hotel[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen