Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disney's Hotel New York krijgt Marvel thema met nieuwe lobby en kamers
Openingstijden vandaag
Dinsdag 16 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney's Hotel New York krijgt Marvel thema met nieuwe lobby en kamers
16/07/2017

Disney's Hotel New York krijgt Marvel thema met nieuwe lobby en kamers

Disney's Hotel New York ondergaat een grote renovatie en upgrade met o.a. nieuwe kamers, restaurants, een bar en lobby in een exclusief Marvel thema. Het hotel krijgt inspiratie van enkele grote superhelden, zoals The Avengers, Iron Man en Spider-Man. 


Marvel hotel in Disneyland Paris

Vanaf 7 januari 2019 starten de werkzaamheden waarbij het hotel volledig zal worden gesloten. Hierdoor kan de renovatie sneller worden uitgevoerd en hebben bezoekers van Disneyland Paris geen last van de verbouwing.

Op 17 mei 2021 maakte Disney bekend dat het nieuwe hotel vanaf 21 juni 2021 zal openen onder de naam 'Disney's Hotel New York - The Art of Marvel'.


Kamers

De vernieuwde kamers zullen worden geïnspireerd op diverse Avengers, waaronder Iron Man voor de Superior en Empire State Club kamers. Neem een kijkje in één van de reeds gerenoveerde testkamers hieronder om een goed beeld te krijgen van het nieuwe design.


Suites

Naast de reguliere Superior kamers, krijgen ook de suites een upgrade met elk een thema van een specifieke Avenger, zoals Spider-Man en Thor.


Vernieuwde gevel en park

Naast de kamers, zal ook de façade van het hotel een facelift krijgen in de vorm van nieuwe kleuren, uitbouw en de vervanging van de ijsbaan met een parkje waar later ook evenementen op gehouden kunnen worden. Bekijk de bouwtekeningen:

Foto's: ED92


Ontmoet de Marvel superhelden

Speciaal voor gasten van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel zijn er dagelijks ontmoetingen met superhelden. Deze kunnen via de officiële Disneyland Paris app worden gereserveerd. Daarnaast komt er tevens een speciale Kids Club waar kinderen met elkaar kunnen spelen en ontspannen.


Restaurants & Bars

Als laatste zullen natuurlijk ook de eetgelegenheden vernieuwd worden met nieuw interieur en decoratie geïnspireerd op de Marvel superhelden. Het hotel krijgt twee vernieuwde restaurants en twee bars. Manhattan Restaurant krijgt tafel service en Downtown Restaurant buffetservice.

Skyline Bar wordt een nieuwe bar van Martini, geïnspireerd op Tony Stark en Bleecker Street Lounge serveert speciale wijnen, bieren en cocktails, geïnspireerd op Doctor Strange.


Openingsaanbieding Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

Profiteer van onze exclusieve openingsaanbieding voor Disney's Hotel New York - The Art of Marvel en ontvang een gratis gelimiteerde Marvel deluxe poster en een gratis non-alcoholisch drankje met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022. Boek vóór 29 juli 2021.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen