Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Lion King Land 'Pride Lands' in Disneyland Paris met nieuwe attractie, restaurant en winkels
Openingstijden vandaag
Maandag 12 augustus 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Lion King Land 'Pride Lands' in Disneyland Paris met nieuwe attractie, restaurant en winkels
10/08/2024

Lion King Land 'Pride Lands' in Disneyland Paris met nieuwe attractie, restaurant en winkels

Disney Adventure World in Disneyland Paris krijgt een nieuw Lion King gebied onder de naam 'Pride Lands'. Lion King Land bestaat uit o.a. een savanne met Pride Rock, een nieuwe attractie gebaseerd op de klassieke film, een thema restaurant en winkels.


Lion King Land in Disneyland Paris

Lion King Land 'Pride Lands' aan het meer te ligen in Disney Adventure World naast Frozen Land en neemt gasten mee op een reis door de Afrikaanse savanne en dompelt ze onder in de onvergetelijke avonturen van Simba, Timon, Pumbaa en vele andere iconische personages uit de geliefde Disney-film, die dit jaar zijn 30e verjaardag viert.

Voor de attractie zullen Disney Imagineers de majestueuze Pride Rock tot leven brengen, die zal dienen als toegangspoort tot een avontuurlijke waterattractie die gasten onder de rots zal dompelen om Simba te volgen op zijn reis van welp tot koning, in een hervertelling van het verhaal uit de klassieke animatiefilm.

Bij een bezoek aan de Pride Lands worden gasten ondergedompeld in de wereld van The Lion King dankzij de begroetingen van Disney-personages, themadiners en winkelmogelijkheden, wat een onvergetelijke ervaring belooft voor gasten van alle leeftijden. Bekijk Lion King Land op de maquette van Disney Adventure World:

De bouw van Lion King Land start in 2025 en het gebied opent na de opening van Frozen Land in 2026. Er is nog geen specifieke openingsdatum bekendgemaakt.


Frozen Land in Disneyland Paris

Naast Lion King Land opent eerst Frozen Land. In The World of Frozen vinden we een Noors haventje met Arendelle, het kasteel en de North Mountain met Elsa's IJspaleis. Het land krijgt een waterattractie, meet & greet locatie, restaurants, winkels en een interactieve Frozen show.


Uitbreiding Walt Disney Studios Park

The World of Arendelle is onderdeel van de gigantische uitbreidingsplannen voor het Walt Disney Studios Park met naast Lion King, ook themagebieden rondom Marvel en Frozen. Daarnaast komt er een groot meer in het midden van het park waar nieuwe restaurants komen te liggen en nieuw entertainment te zien zal zijn.

Klik hier voor meer informatie over de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 360 graden avondshow in Disneyland Paris met fonteinen en drones bij Adventure Bay
11/08/2024
Bekijk de nieuwe 360 graden avondshow in Disneyland Paris met fonteinen, projecties en waterdrones op het meer in Disney Adventure World[...] Lees meer
Nieuwe avondshow in Disneyland Paris met vuurwerk en drones bij het kasteel en Main Street
11/08/2024
Bekijk de nieuwe avondshow in Disneyland Paris met projecties, vuurwerk en drones bij het kasteel en Main Street, USA in het Disneyland Park[...] Lees meer
Ontdek alle nieuwe attracties en landen van Disney Adventure World in Disneyland Paris
10/08/2024
Neem een kijkje in het nieuwe Disney Adventure World park van Disneyland Paris met nieuwe attracties, landen en gebieden[...] Lees meer
Nieuwe bars met terrassen bij Auberge de Cendrillon en Bistrot Chez Remy in Disneyland Paris
05/08/2024
Geniet van buiten bars met terrassen in Disneyland Paris bij Auberge de Cendrillon en Bistrot Chez Remy[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen