Nieuws
Openingstijden vandaag
Dinsdag 16 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney on Ice presenteert Mickey and Friends in Jaarbeurs Utrecht met o.a. Encanto en Moana
18/06/2024

Disney on Ice presenteert Mickey and Friends in Jaarbeurs Utrecht met o.a. Encanto en Moana

Na een succesvolle editie vorig jaar keert Disney on Ice ook in 2024 weer terug naar Nederland. Van 20 t/m 30 december 2024 is de nieuwe show Disney On Ice presenteert Mickey and Friends te zien in Jaarbeurs Utrecht. Om dat te vieren start de ticketverkoop op dinsdag 18 juni met een speciale pre-sale aanbieding en ontvang je tijdelijk via ons €5 korting.


Disney on Ice presenteert Mickey and Friends

De spectaculaire ijsshow Mickey and Friends zit vol magische momenten, adembenemende schaatskunsten, favoriete Disney-liedjes en tijdloze verhalen als Frozen, Vaiana (Moana), Encanto, Fantasia, Finding Dory (Finding Nemo), Belle en het Beest (Beauty and the Beast), De Kleine Zeemeermin (The Little Mermaid) en Rapunzel (Tangled) die tot leven komen op het ijs.

Mickey Mouse en zijn vrienden Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy nemen het publiek mee op reis naar een wereld vol betovering en onvergetelijke momenten. Reis mee naar de bergen van Colombia en ontmoet Mirabel en haar buitengewone familie in hun magische casita op een wonderbaarlijke, betoverde plek genaamd Encanto. 

Vaar mee met Moana om haar eiland te redden tijdens een avontuur op volle zee met de halfgod Maui. Ga mee naar de winterse wereld van Arendelle en zie hoe de koninklijke zussen Anna en Elsa ontdekken dat ware liefde de krachtigste magie van allemaal is. Beleef de mysterieuze magie van Fantasia en zie hoe een tovenaarsleerling bezems tot leven laat komen.

Zing en dans terwijl de Disney prinsessen hun dromen waarmaken. Blijf zwemmen met Dory, Nemo, Marlin en hun vriend Hank uit Disney Pixar's Finding Dory en vier ware vriendschap met Buzz Lightyear, Woody en hun Toy Story vrienden.

Beleef magische momenten vol adembenemend kunstschaatsen en geliefde Disney-verhalen met vrienden en familie!


Aanbieding met €5 korting (t/m 27 juni 2024)

De shows zijn geheel Nederlands gesproken en gezongen, met bekende stemmen uit de Disney-films. Op veler verzoek is er op zaterdagavond 21 & 28 december ook een speciale Engelstalige show (OV) met de orginele voicecast. Ontvang tijdelijk (van 18 t/m 27 juni 2024) €5 korting op geselecteerde rangen via deze link.

Bestel je tickets voor alle voorstellingen van Disney on Ice (Mickey and Friends in het Nederlands of Engels) eenvoudig online via deze link.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe Sports Bar in Disneyland Paris met grotere indoor en outdoor bar & lounge in Disney Village
26/06/2024
Ontdek de compleet vernieuwde en uitgebreide Sports Bar in Disney Village met een terras, lounge en bar in Disneyland Park[...] Lees meer
Disney Genie+ wordt vervangen door Lightning Lane Multi & Single Pass in Walt Disney World
25/06/2024
Ontdek de nieuwe Lightning Lane Multi & Single Pass in Walt Disney World met snelle toegang tot attracties en belevenissen[...] Lees meer
Nieuw themalied voor Disneyland Paris: Nos Histoires Prennent Vie / Stories Come to Life
24/06/2024
Beluister het nieuwe themalied voor Disneyland Paris met Nos Histoires Prennent Vie / Stories Come to Life[...] Lees meer
Groepskorting in Disneyland Paris: €20 korting op tickets bij aanschaf vanaf 4 dagkaarten
24/06/2024
Ontvang €20 korting op dagkaarten voor Disneyland Paris als je minimaal 4 tickets koopt[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen