Nieuws
Openingstijden vandaag
Maandag 12 augustus 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Monsters Inc Land in Walt Disney World met achtbaan en restaurants in Hollywood Studios
11/08/2024

Monsters Inc Land in Walt Disney World met achtbaan en restaurants in Hollywood Studios

Ze zijn op zoek naar gelach als Sulley en Mike een gloednieuw land ontdekken met als thema 'Monsters, Inc.' van Pixar Animation Studios. De film komt tot leven in Disney's Hollywood Studios in het Walt Disney World Resort in Monsters Inc Land!


Monsters Inc Land met achtbaan in Disney's Hollywood Studios

Het nieuws werd gedeeld tijdens Horizons: Disney Experiences Showcase op D23: The Ultimate Disney Fan Event. Josh D'Amaro, voorzitter van Disney Experiences, betrad, met een beetje hulp van Disney-legende Billy Crystal, het podium om plannen te onthullen voor het bouwen van een levende, ademende en helemaal niet enge 'Monsters, Inc.' geïnspireerd gebied waar je naast enkele van je favoriete monsters door de straten kunt slenteren. 

Na de gebeurtenissen in de geliefde film van Pixar zijn mensen nu uitgenodigd om de wereld van Monsters, Inc. te bezoeken. De monsters hebben gelach nodig om de stad van stroom te voorzien en soepel te laten draaien. Maar het is geen echt bezoek zonder de fabriek zelf. Je kunt de bezienswaardigheden zien, het gelach horen en door het gebouw zoeven, net als James P. Sullivan (ook bekend als Sulley) en Mike Wazowski – via een deur!

Ja, de deur. Als je ervan droomt om door de deurkluis te rijden sinds de film, ben je niet de enige: Josh heeft hier ook over nagedacht. "De eerste keer dat ik Monsters, Inc. zag, wilde ik alleen maar op één van die deuren rijden, net als Mike en Sulley", vertelde hij. "Je gaat de fabriek binnen en ervaart de eerste hangende achtbaan ooit in een Disney-park. Weet je nog hoe die klauwen in de film de deuren vastpakken en ze de lucht in hijsen om ze mee te nemen? Dat doen wij ook. En jij gaat mee voor de rit."

De achtbaan plaatst je midden in de monsteractie. Zorg ervoor dat u uw papierwerk invult! Roz kijkt altijd… Het werk aan het project zal volgend jaar beginnen, dus maak je klaar om te brullen van het lachen!


Reserveer Walt Disney World nu met vroegboekvoordeel in 2024 of Free Dining in 2025

Profiteer van onze speciale Walt Disney World aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Profiteer daarnaast van Free Dining en ontvang gratis Disney Dining Plan + tot 7 dagen gratis entree + €200 korting gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2025.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe missie Millennium Falcon attractie met Mandalorian & Grogu in Walt Disney World
11/08/2024
Ga op missie met The Mandalorian & Grogu tijdens een nieuwe missie aan boord de Millennium Falcon attractie in Walt Disney World[...] Lees meer
Disney Starlight avondparade in Walt Disney World met o.a. Frozen, Encanto en Peter Pan
11/08/2024
Ontdek de nieuwe Disney Starlight avondparade met lichtjes en speciale effecten in Walt Disney World's Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Cars Land in Walt Disney World met twee attracties en restaurants in Magic Kingdom Park
11/08/2024
Ontdek het nieuwe Cars Land in Walt Disney World met twee grote attracties en restaurants in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Villains Land in Walt Disney World met twee attracties en restaurants in Magic Kingdom Park
11/08/2024
Ontdek het nieuwe Villains Land in Walt Disney World met twee grote attracties en restaurants in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen