Walt Disney World    |    Nieuws    |    Pandora: The World of Avatar in Walt Disney World met nieuwe attracties, winkel en restaurant
Pandora: The World of Avatar in Walt Disney World met nieuwe attracties, winkel en restaurant
13/01/2017

Pandora: The World of Avatar in Walt Disney World met nieuwe attracties, winkel en restaurant

Vanaf 27 mei 2017 opent 'Pandora: The World of Avatar' in Walt Disney World met een zeer gedetailleerde jungle, bestaande uit twee nieuwe attracties, winkel, restaurant, bar en de bekende 'vliegende' bergen uit de filmreeks. Met een totale oppervlakte van bijna 5 hectare wordt dit gebied de grootste uitbreiding in de geschiedenis van Disney's Animal Kingdom.


Avatar Land in Disney's Animal Kingdom

In 2011 maakte Disney bekend dat het een licentie overeenkomst had gesloten met Lightstorm Entertainment, het productiebedrijf van regisseur James Cameron, voor de ontwikkeling van Avatar attracties in de Disney parken. Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World is het eerste park waar dergelijke attracties, gebaseerd op de film uit 2009, worden gebouwd in een heel nieuw land met de naam: 'Pandora: The World of Avatar'. De eerste schop ging in 2014 in de grond en dit jaar opent de nieuwe uitbreiding haar deuren voor het publiek met een prijskaartje van maar liefst $500 miljoen.

Walt Disney Imagineering haalt alles uit de kast om Pandora tot leven te wekken met de laatste nieuwe technische snufjes, zoals lichtgevende vegetatie, drukgevoelige paden die oplichten als bezoekers er overheen lopen, 'vliegende' bergen en de meest geavanceerde audio-animatronics die ooit zijn gemaakt. Het gebied komt te liggen achter de voormalige Camp Minnie-Mickey meet & greet locatie, direct aan de linkerzijde van de ingang van het park; tegenover Rainforest Cafe. Via een brug over de Discovery River kunnen bezoekers het nieuwe land bereiken.

Naast de zeer gedetailleerde omgeving, bestaat het gebied uit twee nieuwe attracties: "Flight of Passage" wordt de grote E-ticket attractie waarbij bezoekers plaatsnemen in een nieuwe generatie vliegsimulator, gebaseerd op de vliegende Banshee's, en "Na'vi' River Journey"; een indrukwekkende waterattractie met bootjes door de lichtgevende jungle uit de film. Daarnaast wordt "Satu’li Canteen" het nieuwe restaurant van Pandora met decoratie uit de Na'Vi cultuur en komt er voor het eerst een bar in Disney's Animal Kingdom met de naam "Pongu Pongu". Avatar merchandise is verkrijgbaar bij "Windtraders", de nieuwe winkel van het gebied.

Naast de twee attracties, winkel, restaurant en bar zal er ook entertainment te zien zijn in Pandora met o.a. de energieke Swotu Wayä Na'vi Drum Ceremony en onderzoekers in grote Utility Suits die door het gebied lopen. Bekijk de making-of van deze indrukwekkende pakken:

Pandora: The World of Avatar opent vanaf 27 mei 2017 haar deuren tijdens Memorial Day Weekend. Soft openings & previews zijn mogelijk vanaf 19 mei 2017. In de aanloop naar deze openingsdatum presenteert Disney's Animal Kingdom nieuw entertainment in de vorm van twee avondshows en een speciale avondversie van de populaire Kilimanjaro Safaris attractie. Tijdens 'Tree of Life: Nighttime Awakenings' zorgen projecties ervoor dat de iconische Tree of Life in het midden van het park op magische wijze tot leven komt. De avondshow 'Rivers of Light' opent in februari 2017 met live muziek, zwevende lantaarns, waterschermen en levendige beelden uit het dierenrijk.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis wijzigen voor 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Nieuwe Little Mermaid show komt naar Disney's Hollywood Studios in Walt Disney World
19/12/2023
Bekijk de nieuwe Little Mermaid show in het Animation Courtyard Theater in Walt Disney World[...] Lees meer
Park Hopper in Walt Disney World keert terug met onbeperkt toegang tot alle parken
11/10/2023
Geen beperking meer bij het park hoppen van het ene naar het andere park in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen